Haber Detayı
08 Şubat 2024 - Perşembe 19:07
 
Ferdi Zeyrek Kırkağaç'a Bir Çıkartma Daha Yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek Kırkağaç'a bir çıkartma daha gerçekleştirdi. CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı ile Muhtar ve galericiler sitesi esnafıyla buluşan Zeyrek "Kırkağaç'ta Değişim Şart" Diyor.
GÜNDEM Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mimar Ferdi Zeyrek ilçemizde sanayi ve galericiler sitesi esnafını ziyaret etti. 
Ziyaretlerinde Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez'inde eşlik ettiği Zeyrek, sanayi esnafının şartlarını iyileştirilmesi konusunda söz verdi. Zeyrek, "Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyorum. Başkan seçildiğim günden itibaren sıkıntıları en kısa zamanda çözeceğimi taahhüt ediyorum. Bana güvenin, destek olun sizleri unutanlara ders verin" dedi.

Sonrasında galericiler sitesini ziyaret eden Zeyrek ve Dönmez akabinde ilçemiz muhtarları ile akşam yemeğinde buluştu. Muhtarlarımızın sıkıntılarını dinleyerek sorularını cevaplayan Zeyrek ve Dönmez kendilerine gösterdikleri samimi ilgi sebebiyle muhtarlara teşekkür etti.

Ziyaretlerine İlyaslar mahallesinde devam eden Zeyrek ve Dönmez, kahvehanelerde İlyaslarlılar ile buluştu. Projelerini anlatan ve destek isteyen adaylar suyu 1₺ ekmeği 5₺ halka ulaştıracaklarını tekrarladı. Son olarak Karakurt mahallesinde Karakurt Spor antrenmanını ziyaret eden heyet penaltı atarak futbolcularla sohbet edip başarılar diledi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ferdi, Zeyrek, Kırkağaç'a, Bir, Çıkartma, Daha, Yaptı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1