Haber Detayı
25 Ocak 2024 - Perşembe 14:37
 
Ferdi Zeyrek Kırakağaç'ta Halkla Buluştu
Ferdi Zeyrek Kırkağaçlı'larla buluştu. Perşembe günü sabah saatlerinde Kırkağaç'a kalabalık bir ekiple tabiri caizse çıkartma yapan Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Adayı Üstün Dönmez ile halkla buluştu ve projelerini birebir kendisi anlattı.
GÜNDEM Haberi


CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün de bu ziyaretler kapsamında ilçemizde pazar yeri ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Zeyrek, ilçe sakinlerimize önemli vaatlerde bulundu.Manisa’nın sorunları ve başkan seçilmesi durumunda yapacağı çözüm yollarını anlatan CHP’li Zeyrek, “Manisa Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor, en sıkıntılı altyapısına sahip şehir. Manisa en sorunlu ulaşıma sahip, merkezde de en kirli havaya sahip. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil ancak çözülmesi gereken öncelikli bir şey var. Halkından kopuk, halkının ne istediğini bilmeyen, sadece kendisine ve çevresine rant için çalışan, İzmir’de sırçalı köşkünde oturup Manisa’ya tepeden bakan bir büyükşehir belediye başkanı var. İlk sorunu çözmek bu belediye başkanını değiştirmekle mümkün olacak” dedi.

Manisa İçin İddialı Vaad: İlk 2 Ton Su 1 lira, Ekmek 5 Lira

Manisa için sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışcaklarını anlatan Zeyrek tüm Manisa ve ilçelerinde ilk 2 ton suyu 1 liradan vereceklerini açıklayarak iddialı bir çıkış yaptı. Zeyrek, tüm ilçelerde kurulacak ekmek fabrikaları ile de ekmeği 5 liradan halka ulaştıracaklarını vaad etti.

 

 

 

"Tarımsal Kalkınma sele sepet dağıtmak değildir."

Kırkağaç ziyareti kapsamında Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı'yı da ziyaret eden Ferdi Zeyrek ve Üstün Dönmez, tarım şehri Kırkağaç için, projelerini paylaştı. Mevcut belediyeye gönderme yapan Zeyrek, Tarımsal Kalkınma sele, sepet dağıtmakla olmaz diyerek, Kırkağaç çiftçisine diğer büyükşehir belediyeleriyle imzalayacakları protokolle ile pazar sunma sözü verdi. Tüm Manisa ilçelerinde tarım ve hayvancılık araştırma merkezleri kuracaklarını anlatan Zeyrek, planlı ve verimli tarımı çiftçiye sağalayarak tarımsal kalkınmayı sağlayacaklarını ifade etti.

31 Mart'ta Başımı Yastığa Rahat Koyacağım

Projelerine güvenen Zeyrek, "ben yıllardır bu halk için pek çok sivil toplum kuruluşunda çalışmalar yürütüyorum.Sorunlarımızın, gelişime açık yönlerimizin farkındayım. Bu konuda projelerimiz hazır.65 günümüz var. Bu 65 gün bıkmadan yorulmadan değişimle halkımızın kazanacaklarını paylaşacağım. 31 Mart gecesi yastığa başımı rahat koyacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ferdi, Zeyrek, Kırakağaç'ta, Halkla, Buluştu,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1