Haber Detayı
06 Şubat 2022 - Pazar 13:24
 
ESKİ VALİ YÜZYILLIK HESAPLAŞMA DEDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Tahir Büyükakın "Yüz yıllık hesaplaşma olacak" sözleri ile gündemi değiştirmeye mi çalışıyor?
SİYASET Haberi


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Tahir Büyükakın'ın Çayırova’daki Yerel Yönetimler Danışma Kurulu Toplantısı’nda, "Yüz yıllık hesaplaşma olacak" sözleri tepki çekmişti. O konuşmanın videosu ortaya çıktı.

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde AKP’nin Çayırova'daki Yerel Yönetimler Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyunları bozduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, her bölgesinde, yakın coğrafyasında, uzak coğrafyasında oyun kurmaya, kurulan oyunları da bozmaya başladı. 2023’te bunun duruşması olacak. 100 yıllık hesaplaşma olacak. İşte o gün 100 yıllık hesaplamada sayın cumhurbaşkanımızın yanında olacak mısınız” konuşması kamuoyuna yansımıştı. O konuşmanın videosu ortaya çıktı.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ESKİ, VALİ, YÜZYILLIK, HESAPLAŞMA, DEDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1