Haber Detayı
07 Şubat 2024 - Çarşamba 18:57
 
Efsane Kaymakam Kanalımıza Konuştu
Kırkağaç'ın ilk dijital televizyonu Youtube Kırkağaç TV kanalı, konuklarıyla da dikkat çekiyor. Nuray Artış'ın bu haftaki konuğu ilçemizdeki hizmetleriyle adından hala bahsettirilen efsane eski kaymakamlarımızdan Cengiz Gökçe bu hafta Nuray Artış'ın konuğu oldu.
GÜNDEM Haberi


İlçemizdeki gündemi ve ülke gündeminin ilçemize etkilerini yakından talkip eden ve halkımızı bilgilendiren Kırkağaç TV Gündem Yorum programının bu haftaki konuğu eski kaymakamlarımızlardan Cengiz Gökçe oldu. 

Nuray Artış'ın Cuma günü yayınlanan ve YouTube üzerinden izleyicileri ile buluşan Gündem Yorum 6 Şubat depremin yıl dönümündeki yayınında Cengiz Gökçe'yi ağırladı.

Cengiz Gökçe Nuray Artış'ın sorularını yine Kırkağaçlılar için cevapladı. Bürokraside yaşanan gelişmeleri değerlendiren Gökçe Kırkağaç'a kendi dönemindeki belediye işbirlikleriyle gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahsetti.

Kırkağaç'ın Yerel Kalkınma Planı Olmalı

Yerel seçimler öncesi mahalli idarecilere bölgenin kalkınma planı dahilinde hizmetleri belirlenmeli tavsiyesinde bulunan Gökçe, Kırkağaç Soma ve Akhisar'ın konut alanı ve tarımsal kalkınma merkezi olarak değerlendirilmelidir şeklinde önerilerini sundu.

Cengiz Gökçe röportajının tam halini Youtube Kırkağaç TV kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Efsane, Kaymakam, Kanalımıza, Konuştu,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1