Haber Detayı
22 Ocak 2024 - Pazartesi 22:49
 
Dönmez Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez mahalle ziyaretlerine Kocaiskan Mahallesi ile devam etti.
Haberi



Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez ve parti yöneticilerinin katıldığı ziyarette Dönmez, Kocaiskan Mahallesinde gerçekleştirecekleri projeler hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Yaptıkları mahalle ziyaretlerinde ilgi ile karşılandıklarını halkın dertlerine acil bir şekilde çözüm üretebilmek gayreti içerisinde bulunduklarını belirten Dönmez ‘ bizim belediyecilik anlayışımız tüm olanakları en uzaktaki mahallemizden, en merkezi mahallemize kadar ortak bir paydada hizmete dönüştürmek, ziyaret ettiğimiz her mahallemizde vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği samimiyet gösteriyor ki, 31  Mart’tan sonra durmadan, dinlenmeden çalışmaya, soluk almadan hizmet etmeye başlayacağız. Ziyaretlerimizde muhtarlar öncülüğünde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarında takipçisi olacağız. Köy ziyaretlerimizde bizlere kapılarını açan ve misafirperverlikleri ile her zaman göğsümüzü kabartan tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dönmez, Mahalle, Ziyaretlerine, Devam, Ediyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı