Haber Detayı
17 Ocak 2024 - Çarşamba 20:33
 
DÖNMEZ'DEN NAKLİYECİLERE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi kırkağaç Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez Kırkağaç Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar koperatifi başkanlığını ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi


Nakliyeciler ve motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde Başkan Aytaç Dereli tarafından karşılanan CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Dönmez’e Nakliyecilerin sorunlarını dile getiren Başkan Dereli “Nakliyeciler kooperatifi olarak yıllardır çözüm bulamadığımız sorunlardan biri olan galericiler sitesi yanından kooperatifimize açılacak olan ve nakliyecilerimizi ulaşım açısından şehir içine girme zorunluluğunu ortadan kaldıracak yol projesidir, biz nakliyeciler kooperatifi olarak bu yolun açılmasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" diyerek CHP Adayı Üstün Dönmez’e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç belediye Başkan adayı Üsütün Dönmez “ Kooperatif Başkanımıza sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu yola çıktığımızda sizlerin ihtiyaçlarını merkeze alarak Kırkağaç’ın her köşesine dokunmak için çalışmalarımıza başladığımız deklare etmiştik diyalog ile çözülmeyecek sorun yok, 31 Mart sonrası Belediye Başkanlığı görevi bize nasip olduğunda İlçemizde yaşayan her kesimin sorunlarını çözeceğiz, şeffaflık ve hesap verilebilirliği de hiç bir zaman ihmal etmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DÖNMEZ'DEN, NAKLİYECİLERE, ZİYARET,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1