Haber Detayı
04 Şubat 2024 - Pazar 22:30
 
Devlet Bahçeli Manisa'da
MHP'nin elindeki tek büyük şehir belediyesi olan Manisa, bugün “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” açık hava toplantısı için Manisa’ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere MHP kadroları tarafından Manisa girişinde karşılanan Bahçeli, Double Tree By Hilton Otel’de misafir edildi. Kaynak Linki = https://www.manisamansetgazetesi.com/haber/mhp-lideri-bahceli-manisada-48722
SİYASET Haberi


Bahçeli, Manisa’da partisinin tek Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve 4. kez aynı göreve aday gösterilen Cengiz Ergün ve partililer tarafından karşılandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki miting alanına Mehter Takımı ve atlı partililer eşliğinde giren Bahçeli, konuşmasında 2019 seçimlerinde olduğu gibi Manisa’da yine Büyükşehir Belediyesi için kendilerine görev verilmesi talebinde bulundu. Bahçeli, “O zaman Manisa'nın ehline emanet edileceğini söylemiştim, hamd olsun Manisa ehline emanet edildi. Manisa yanımızda durdu. Biz de Manisa'yı hizmetle kucakladık” dedi.


AK PARTİLİ ADAYLARA DA DESTEK İSTEDİ

Konuşması sırasında Cumhur İttifakı tarafından desteklenecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve 6 ilçe belediye başkan adayının yanı sıra 11 ilçeden gösterilecek AK Partili adayların isimlerini de sıralayan Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir ve tüm ilçelerde başarılı olacağını belirtti. MHP lideri Bahçeli, “8 ay önceki Milletvekili Genel Seçimlerinde olduğu gibi, 31 Mart'ta yerel seçimlerinde de inanıyorum ki Manisa yine sevdalılarına kucağını açacaktır. Varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: Devlet, Bahçeli, Manisa'da,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1