Haber Detayı
03 Kasım 2022 - Perşembe 00:08
 
DERSLERİMİ ASTIM DA GELDİM
500 km. yol yapıp derslerimi astım da geldim. sn. Gedüz'e sorularım var.
SİYASET Haberi


Uzaklardayım ancak bir gelişme benim irkilmemi sağladı.

3 dönemdir abartısız ve hakkını vererek yata yata belediye başkanlığı yapan Yaşar İsmail Gedüz, her seçime 3 ay kala halka kulak verirdi. Ancak görüyoruz ki tahtı sarsılan padişahlar gibi bu sefer bir yıl önce ayaklandı. Halkla karşılıklı soru cevap yapacağını söyledi. Bunu yerinde görmek isterim. Soracak ve cevaplanmasını istediğim birçok şey var. Bunlara kulak asar mı bilemiyorum. Göreceğiz.

 

Evet 500 km. yol yapmayı göze aldım ve derslerimi asıp da geldim.

 

Sayın Kırkağaç Belediye başkanı Yaşar İsmail Gedüz; diyeceğim…

 Siz bu halka her seçimde önümüzde ki yıl doğalgaz kullanılacak diye diye 5 yıldır neden oyalıyorsunuz?

İki ay önce doğalgaz bu kış kullanılacak dediğiniz birçok sokak vardı neden hala bu sokaklarda doğalgaz yok?

 

Tüm dünyanın zehir olarak baktığı asbestli borular siz ilk bu şerefli ve onurlu makama geldiğinizde, boy boy raporlarla kullanılmaması gerektiği açıklanıyordu. Bu sizin 3.döneminiz neden hala bir çözüm üretmiyorsunuz?

 

Ben ilçemizin Tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından görevlendirilmiş Hayvan Koruma Gönüllüsüyüm;

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamalarla hayvanlar için bakımevi çağrısında bulunmuştu, arazinin Kırkağaç Belediyesi için tahsis edildiğini biliyorum. Şuan da bu proje hangi aşamada?

 

Siz ne yaparsanız yapın, ben bu araziyi satacağım dediğiniz Gelenbe’de ki arazi ne oldu sayın Gedüz? Hani insanın aklıyla dalga geçer gibi " Satma kararı alınınca satılacak diye bir şey yok" dediğiniz o arazi.

 

Ve pandemi de herkes kıvranırken siz 600 bin tl. ye lüks makam aracı alıp bunu soranlara ticari bir cevap vermiştiniz, “ama şimdi o, 600 bin tl., 800 bin tl. oldu”… Merak ediyorum şimdiki piyasa fiyatı nedir acaba?

 

Lütfen bu sorulara yanıt verin. Verin ki derslerimi asıp 500 km. yol geldiğime değsin.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DERSLERİMİ, ASTIM, DA, GELDİM,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1