Haber Detayı
28 Ekim 2023 - Cumartesi 22:04
 
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Geçen dönem Bağımsız Belediye Başkan adayımız Hasan KARAOSMANOĞLU'nun Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı.
GÜNDEM Haberi


Cumhuriyetimizin 100 . yılı kutlu olsun , Bu topraklar için dün ve bugün , daha hala bedel ödeyen , Aziz milletimizin tüm evlatlarını gazilerimizi tüm şehitlerimizi , Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsini , Rahmetle Minnetle Şükranla anıyoruz , Ruhları şad olsun , Bu noktaya kolay gelmedik , Son günlerde siyonizmin hala 1917 bizim olan topraklarda , Ortadoğu coğrafyasında yaptıklarını bütün dünya görüyor , Uyanık olmak zorundayız , Türk Milleti asla ve kata ölmeyecektir , En büyük şiarımız olan birlik beraberlik içinde , Aklımızı şuurumuzu kaybetmezsek bu topraklarda sonsuza kadar atalarımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağız.
 
Yaşasın TÜRKİYE Cumhuriyeti.
Kutlu olsun , Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı.
 
Bir kırkağaçlı olarak sizlerle paylaşmak istediğim , Bu kadim ilçe tarihteki cumhuriyet öncesi ve ilk yıllarında en büyük ticaretgâhdı ! Daha iyi noktada olabilirdik , bunun çeşiti nedenleri var şu anda bizim yapmamız gereken güzel ilçemize siyasete ve katılımcı demokratik kurallara uyarak hep birlikte bir yön verelim diyorum , Zincirleri kıralım , Kırkağaç her zaman siyasetçilerin bir adım önünde olmuştur , Gelin hep birlikte gelecek ellerimizde diyerek , Kırkağaç’ımızı evlatlarımızı torunlarımızı yeni bir geleceğe taşıyarak önümüzdeki seçimlerde taçlandıralım , Adeta her alanda tüm siyasetçiler olarak bir üst lige çıkaralım , Yeni bir Kırkağaç hayal değil , Evet bizler bunu yapabiliriz ! Saygılarımla , Selamlar ,
Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: CUMHURİYETİMİZİN, 100., YILI, KUTLU, OLSUN,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1