Haber Detayı
30 Mayıs 2024 - Perşembe 21:16
 
CHP KADIN KOLLARI YÖNETİMİ DEĞİŞTİ
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları'nda yeni dönem. Bugün gerçekleştirilen seçimle Fatma Fındıklı parti kadın kolları başkanlığı görevini devir aldı.
SİYASET Haberi


Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç İlçe Örgütü kadın kollarında değişikliğe gitti. Parti üyelerinden Fatma Fındıklı, partinin yeni kadın kolları başkanı seçildi.

Çiçeği burnunda başkan ilk röportajında şöyle konuştu:

" Öncelikle bugün için çok mutluyum, arkadaşlarım çok güzel, grubum çok güzel. Kırkağaç için çok daha güzel şeyler yapmayı hedefliyorum.

Beni destekleyen, desteklemeyen tüm kadın üyelerimize bugünkü demokrasi şöleni için teşekkür ederim.

 

Genel Başkanımızın Türkiye ittifakı söyleminden ilham alarak, bende ilçemiz için her hanede işbirliği yapacağımız kadın kardeşlerime erişmek istiyorum.

 

Benim hedefim, projem yalnızca seçim dönemlerinde oy isteyen bir imaja bürünmek değil, bu bana çok aykırı bir bakış açısı. Hanımlarla birebir konuşacağımız, muhabbet edeceğimiz seçim yokken her hafta, 15 günde bir bir araya gelebileceğimiz organizasyonlar hedefliyorum.

 

Tüm ilçe ve mahallemizde yaşayan kız kardeşlerimizle kaynaşmak, muhabbet geliştirmek öncelikli hedefim.

 

Parti kadın kollarımızda genç kız ve kadınlarımızın sayısının artmasını istiyorum. Mevcuttaki büyüklerimizin deneyimlerini bu gençlerimize aktarmak istiyorum." dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP, KADIN, KOLLARI, YÖNETİMİ, DEĞİŞTİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı