Haber Detayı
04 Ocak 2024 - Perşembe 23:32
 
CHP'DE BAŞKAN ADAYI ÜSTÜN DÖNMEZ
Ve CHP adayını sürecin yoğunluğundan dolayı resmi açıklama gelmeden ilan etti. Türkiye'de bir ilk olabilir böylesi... Üstün Dönmez Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adayı oldu. Böylece Ana Muhalefet bu sefer güçlü yerel bir adayla çıktı halkın önüne.
SİYASET Haberi


İş hayatında eğrisi olmayan yaşamı herkesce kucaklanan bir adam Üstün Dönmez.

Ana Muhalefet nihayet İktidar partisinden önce adayını alana sürdü. Ak Parti'de 11 aday adayı heyecanlı. CHP adayı ise kararlı.

3 dönemdir iktidar partisinin yaptıkları ortada bundan sonra ne beklenir? Bekleyenlerin ömürleri sonsuz değil. Ve bu ekonomik krizi örtmeye çalışan gürültücü tayfası mutfakta ki yangını söndüremiyor. Onun için iktidara en büyük desteği veren Kırkağaç 2028 e kadar soyut kavramlarla gün geçirebilir mi? Geçirebilirse ne ala eski alışkanlıklarına devam edebilir. Ama yok bu sürecin öyle soyut şükürle sabırla geçirilemeyeceğini düşünüyorsa son virajda hükümeti uyarmak için muhalefeti destekleyip, iktidarı eli boş göndermeli.

BU düşünde ki Üstün Dönmez Kırkağaç Belediye Başkanlığına adaylığını ilan etti.

İşte basın açıklaması;

Değerli Kırkağaçlı  Hemşehrilerim ve Kıymetli Yol Arkadaşlarım


Bugün güzel  İlçemizin Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan adayı olma onurunu yaşıyorum . 

 

Bunu sizinle paylaşmanın heyecanı ve haklı gururu içerisindeyim .

 

Kırkağaç , benim için sadece bir ilçe değil; aidiyet, birliktelik ve dayanışma demektir. Kırkağaç, çocukluğumun geçtiği, gençliğimi yaşadığım topraklardır.

 

Bu büyük ailenin birer mensubu olan sizlere, siyasi yolculuğumda beni bir an bile yalnız bırakmadığınız için teşekkürü borç bilirim.


Fakat teşekkür etmek yetmez !


Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sizler, yeni Türkiye`nin genç evlatları ! Yorulursanız dahi beni takip edeceksiniz ! Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar” sözünden ilham alarak bugün yepyeni bir yola çıkıyorum ve siz değerli hemşehrilerime söz veriyorum...


Kırkağacın bir evladı olarak benim sözüm; Kırkağaç için daima en iyisini düşünmektir.


Benim sözüm; halktan yana olmak ve Kırkağac’ı hak ettiği yere taşımaktır.


Benim sözüm; Kırkağac’ımıza yakışır bir şekilde faydalı ve kalıcı eserler bırakmaktır. 


Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Belediye Başkan Adaylığımı açıklıyor, siz değerli hemşehrilerimin desteğini bekliyorum . 

 

Üstün Dönmez

CHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı 
      

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CHP'DE, BAŞKAN, ADAYI, ÜSTÜN, DÖNMEZ, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1