Haber Detayı
20 Aralık 2023 - Çarşamba 11:21
 
CHP ADAYINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK
Siyasette yerel seçim yarışının daha da hızlandığı günümüzde, Kırkağaçımız için henüz aday açıklamaları gerçekleşmedi.
GÜNDEM Haberi


"KIRKAĞAÇLININ SADECE BİR DEFA EMANET OYLARINI İSTİYORUZ, FARKI GÖRECEKLER"

 

Manisa'nın diğer ilçelerinden farklı olarak Kırkağaç için en önemli sorunlarının güven kazanımı olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Kırkağaç'ta güveni tahsis edebilmeleri için bu seçimde bir kez emanet oy talepleri olduğunu ifade etti. Tarım kenti olan Kırkağaç'ta çiftçi sorunlarına öncelik vereceklerini belkirten Zeyrek, Halkçı belediyecilik anlayışını Kırkağaç'a getireceklerini ifade etti.

CHP'nin iktidarında Kırkağaç'ta mazot, tohum desteği; ova yollarının ferahı gibi konuları önceliyeceklerini belirten Zeyrek, Kırkağaç'a özel projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

 

Genel Merkezdeki Değişim Manisa'yı Nasıl Etkileyecek?

 

CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP'nin son kurultayındaki değişim hamlesi sonrası Manisanın nasıl etkileneceği sorusunda ise şöyle cevap verdi:

 

"Halkımızın değişimden yana talebi görülerek son kurultayda bir değişim yaşadık. İnanıyoruzki, bu hareket tüm ülkeye sirayet edecek. Yeni bir kan yeni heyecan var CHP'de. Halkçı, halkın iktidarını önceleyen tüm değişim yaklaşımları CHP ile gelecek. Manisa özelinde ise Genel Başkanımızın da Manisamızdan çıkışından kaynaklı son derece olumlu bir etkileşim söz konusu. Manisa diğer CHP'li belediyelerle işbirliklerini arttırarak, halkın lehine projeler geliştirmekte daha aktif bir rol üstlenecektir."

 

Aday Açıklaması Ne Zaman Olacak?

 

Tüm Türkiye'de 227 merkezde adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkan Özgür Özel'in memlektindeki merkezlerindeki hamlesi de merak ediliyor. Ferdi Zeyrek'e Kırkağaç için aday açıklama tarihinin ne zaman olacağını sorduk.

 

Genel Merkezden gelen bilgiler doğrultusunda tüm yurtta aday açıklama süreçlerini Aralık ayı sonuna kadar hedeflediklerini belirten Zeyrek, Kırkağaç içinse halkın sevdiği, halktan bir adayı açıkalamak üzerine değerlendirmelerde bulunduklarının altını çizdi.

 

 Kırkağaç'ta başkanlık yarışını hiç kazanamamış Cumhuriyet Halk Partisi için ise Genel Başkanın Manisalı oluşu avantaj sağlayacak mı merak konusu. Soma Belediye Başkanı Adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Kırkağaç için de önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve röportajın görüntülerine "KırkağaçTV YouTube" kanalından ulaşabilirsiniz. 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: CHP, ADAYINI, NE, ZAMAN, AÇIKLAYACAK,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1