Haber Detayı
28 Nisan 2023 - Cuma 01:04
 
CENGİZ ERGÜN AYIP ETMİŞ
Kırkağaç'ın en dinamik kişiliklerinden biri olan Kırkağaç ADD Başkanı Serhat Kayın Cengiz Ergün'e haklı bir eleştiride bulunmuş ama...
SİYASET Haberi


Cengiz Ergün'lerin ilkeleri kasalarındaysa... Üstelik anahtarını ipotek ettirmişse, işte o zamanlar da, ilkelerinden söz edilemez.

Tıpkı sevgili Serhat Kayın Başkanın ifade ettiği gibi; "halkımıza havele etmek" gerekecek. 

Rant berbat bir hastalıktır. Bulaşınca insanda ne ilke bırakır, ne de inanç. Her şeyi silip atar üstünden.

Varsa rant, yoksa da rant der.

 

Doymak bilmez, aldıkça şişer, şiştikçe ister.

Dünyayı sonsuzmuş gibi gelir.

Ölüm ona uğramaz sanır.

 

Cengiz Ergün, Kırkağaç'ta siyasi bir gövde gösterisi için, açılış adı ile tüm STK lar-Oda yönetimleri ve bir çok dernek temsilcilerinin çağlıdığı davete Kamuya Yararlı Dernek statüsünde olan ADD Kırkağaç Şube Yönetimini görmezden gelip çağrılmayarak, yok sayılmış.

 

Haklı olarak Kırkağaç ADD Şube Başkanı Serhat Kayın sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayımlamış;

 

"Manisa Büyükşehir belediye başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün Kayadibi mahallemizde açılışını yaptığı tesiste ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve odaların değerli başkanları ağırlandı, ne yazık ki Atatürkçü Düşünce Derneğimizi davet etme nezaketinde bile bulunmadılar.
Bizler derneğimizi her yerde ve alanda temsil etmeye devam edeceğiz, bizleri yok Sayanları da siz değerli halkımıza havale ediyorum!
Kamuya yararlı dernek statüsünde bulunan birkaç dernekten biri olan derneğimiz  birileri tarafından görmezden gelinse de halkımızın teveccühü bizlere yeter."

 

 

Ben Hüda Par'ın gücüne şapka çıkartıyorum. Yıllardır sözde Atatütk üzerinden milliyetçilik maskesiyle halkının yanında olduğunu söyleyenlerin, bu gün bir fiskeyle Atatürk'ten caydıklarını görüyoruz.

Yaşam öğreticidir. Öyleki hiç kıvırmadan düpedüz doğruyu gösterendir hayat.

 

Ey hayat sen nelere kadirsin !!!

 

ARŞİV UNUTMAZ 

İBRETLİKTİR OKUMALI BUNU !

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: CENGİZ, ERGÜN, AYIP, ETMİŞ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1