Haber Detayı
02 Şubat 2024 - Cuma 22:08
 
“BÜYÜKŞEHİRDEN NE İSTERSİN?” SORUSUNA “ZAM YAPMASIN” YANITI
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın 17 ilçesinde hız kesmeden vatandaşlarla buluşmaya, sorun ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Ziyaretler esnasında Kübra isimli minik bir kız çocuğu ile karşılaşan ve onunla sohbet eden Ferdi Zeyrek’in sosyal medyada paylaşılan videosu, hayat pahalılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, yanına oturduğu Kübra ile sohbet ederken, aldığı bazı cevaplar sonrasında minik kıza bir de söz verdi.
SİYASET Haberi


“Kübracığım büyükşehir belediye başkanından istediğin bir şey olur mu senin? Parklar, oyun alanları, kreşler…” diye soru soran Ferdi Zeyrek’e, Kübra’nın yanıtı; “Zam yapmasın” şeklinde oldu. Bu cevap karşısında duygulanan Başkan Adayı Zeyrek ile minik kız arasında samimi sohbet devam ederken, Kübra’nın marketlerdeki ürünlere zam yapılmaması talebi karşısında, Ferdi Zeyrek şu sözlere yer verdi; 

ÇOCUKLAR İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ UCUZA ALACAKLAR

 “Hayat çok pahalı değil mi? Almak istediğin şeyleri daha ucuza alabilmelisin. Çocukların alacağı şeylere de indirim olsun mu? Belediyenin bir tane marketi olacak, Halk Market diye. Oradaki bütün ürünler indirimli olacak, biliyor musun? Şu an bunu yapan yok ama Ferdi amcan seçilince, Ferdi amcan yapacak bunları.”

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: “BÜYÜKŞEHİRDEN, NE, İSTERSİN?”, SORUSUNA, “ZAM, YAPMASIN”, YANITI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1