Haber Detayı
11 Haziran 2024 - Salı 15:56
 
Belediye Memurları Mutlu
Kırkağaç Belediyesi bünyesinde çalışan devlet memurlarının sosyal denge tazminatlarında yüzde 120 oranında artış yapıldı. Memurların yüzünü güldüren artış, Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve yetkili sendika olan Tüm-Bel-Sen Manisa şubesi yetkilileri tarafından imza altına alındı.
GÜNDEM Haberi


Yapılan sendika görüşmesine Başkan Dönmez’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Necdi Özkan, Ahmet Kirit, Tüm-Bel-Sen Manisa Şube Başkanı Yalçın Aktaş, Tüm-Bel-Sen Manisa Genel Sekreteri Yaşar Yıldız ve sendika temsilcileri katıldı. 

 

Görüşme sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Üstün Dönmez, “Birlik, beraberlik içerisinde çalışmak ve başarıyı yakalamak adına imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman çalışanlarımızın hakkını vermekten yana olduk ve yapılan görüşmelerin ardından memur arkadaşlarımıza yüzde 120 oranında sosyal denge tazminatı verilmesini kararlaştırdık. Bu oran en üst limittir. Ayrıca kadın personelimize pozitif ayrımcılık yaparak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü gönüllerince geçirsin diye 8 Mart’ta bir gün izin vereceğiz. Tüm memurlarımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Belediye, Memurları, Mutlu,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı