Haber Detayı
21 Ağustos 2021 - Cumartesi 21:28
 
ALACALAR'DA KOOPERATİFLEŞME.
Özcan Kaçar Alacalar Köyünde...
TARIM Haberi


CHP Kırkağaç ilçe başkanı Özcan kaçar Alacalar Sulama Kooperatifinin olagan kongresinin yapıldığını sosyal medya sayfasından yayımlayarak şöyle yazdı;

"Alacalar sulama kooperatifi nin olağan kongresini yaptık. Yeni seçilen arkadaşlara başarılar dilerim. Ülkemizde kooperatifçiliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çiftçi artık örgütlenip kendi sorunlarını ortak akıl ile çözmeli çünkü vahşi kapitalizm ülke çiftçimi esir almış durumda. Çiftçiyi tüccarlar mahvediyor. Emeğinin karşılığını alamayan çiftçiye hükümette gerekli desteği vermiyor. Akp nin zaten çiftçiyi koruma ve kollama gibi bir projesi yok. Pandemi süreci gösterdik bu ülkenin bu çiftçiye ihtiyacı var. Ülkemiz tarım ülkesi olmasına rağmen saman,Mısır vb . Ürünler ve hayvan akp zamanında ithal edildi. Bu günkü iktidarın kesinlikle çiftçi ile ilgili bir projesi yok. Çiftçi en kısa sürede koperetifleşerek örgütlenip hakkına sahip çıkmalıdır. Güzel günler yakındır." Diyerek "##CHP varsa herkes için var.## sloganı ile yazısını bitirdi.

 

 

 

 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ALACALAR'DA, KOOPERATİFLEŞME.,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1