Haber Detayı
15 Nisan 2024 - Pazartesi 20:39
 
ADD Kırkağaç Yeni Başkanı Tebrik Etti
Çok partili sisteme geçişten bu yana ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye yönetimini kazanmasının ardından Başkan Üstün Dönmez'e tebrik ziyaretleri sürüyor. Kapısını tüm halka açan Başkan'ın bugünkü ziyaretçileri ise Kırkağaç Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetimi ve Üyeleri oldu.
GÜNDEM Haberi


Sekülerizmi ve Atatürk ilkelerini benimsemiş Kırkağaçlılar'ın yeni belediye yönetiminden beklentileri çok fazla. Sosyal belediyecilik ile tanışarak Üstün hizmet görmeyi bekleyen Kırkağaçlılar'ı temsilen ADD Kırkağaç Şube Başkanı Serhat Kayın önderliğinde  ADD Kırkağaç Şube  yönetimi Üstün Başkan'ı ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında Kırkağaç'ımızın tanınmış simalarından Doç Dr.Sami Keskin, Şeref Özengi, Hüseyin Bağış, Onur Olgaç, Süleyman Kavak ve Nuray Artış'ın katılımındaki heyet, Başkan Serhat Kayın'a eşlik etti. Yeni Başkan Üstün Dönmez'e Atatürk portresi'nin hediye edildiği ziyaret esnasında Hüseyin Bağış'ın Üstün Dönmez'e ilettiği proje önerileri mektubu ise merak uyandırdı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADD, Kırkağaç, Yeni, Başkanı, Tebrik, Etti,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1