Haber Detayı
13 Ocak 2024 - Cumartesi 12:36
 
Aday Tanıtım Toplantıları İptal
Pençe Kilit operasyonundan art arda gelen şehit haberleri sonrası partilerin aday açıklama toplantılarından da iptal bilgileri geldi. AK Parti, MHP ve CHP bu haftasonu yapılacak aday tanıtım toplantılarını iptal ettiklerini duyurdu. AkParti'nin Kırkağaç adayı açıklaması tarihi yine ertlendi mi, merak konusu...
GÜNDEM Haberi


13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek aday açıklama toplantıları peş peşe iptal edildi. MSB'nin son açıklamaları doğrultusunda 9 şehidimizin haberi tüm yurdu yasa boğdu.

Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm Manisa adaylarını Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla Manisa Spor Salonu'nda açıklaması bekleniyordu. Şehit haberlerinin ardından Manisa'da yapılacak aday tanıtım toplantısını iptal edildi ve CHP, olağanüstü MYK toplantısı kararı aldı.

İYİ  Parti'de İptal Etti!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan gelen açıklamaya göre ise, 13-14 Ocak tarihlerine yapılacak yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarının iptal edildi  Zorlu, "Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, Şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun!"

AK Parti'den Ertelendi Açıklaması 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." dedi.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: Aday, Tanıtım, Toplantıları, İptal,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1