Haber Detayı
23 Ağustos 2024 - Cuma 13:59
 
30 Ağustos'a Yakışır Bir Oyun
Atatürkçü Düşünce Derneği Kırkağaç Şubesi, Kırkağaç Belediyesi ve Kırkağaç TV destekleriyle 30 Ağustos'a yakışır bir etkinliği koordine ediyor. İlçemizin tanınan oyuncularından Mustafa Başgülşen'in tek kişilik oyunu Geldikleri Gibi... 28 Ağustos Çarşamba Günü, saat:21.00'de Belediye Kültür Merkezi'nde sergilenecek.
GÜNDEM Haberi


İlçemizde belediye yönetiminin değişimi bazı değerleri hatırlamak için de etkisini göstermeye başladı.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Kırkağaç Şube'sinin öncülüğün 30 Ağustos zafer bayramına yakışır milli mücadele dönemini anlatan "Geldikleri Gibi..." oyunu tüm halkımıza ücretsiz olarak sergilenecek.

 

Kırkağaç TV'nin medya sponsorluğunu üstlendiği oyun Mustafa Başgülşen tarafından sahnelenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yakışacak bir içerikle halka sunulacak oyun için uyarı var; "Mendilinizi hazırlayın"...

 

Küllerinden Doğan Bir Milletin Öyküsü olarak lanse edilen oyun için Oda TV ekibi ise Dikkat Çeken Oyun yorumunu yapmıştı.

Başgülşen'in oyunu için 28 Ağustos Çarşamba akşamı Belediye Kültür Merkezi'nde buluşmak üzere.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 30, Ağustos'a, Yakışır, Bir, Oyun,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı