Haber Detayı
04 Mayıs 2024 - Cumartesi 22:13
 
ÇAMI ELLERİYLE TEMİZLEDİ VE AÇTI
"Kırkağaç Çamı ilk defa bir belediye başkanı tarafından bizzat elleriyle temizlendi ve açılışı yapıldı." Bu cümleyi bir yapay zeka programına yazıp bana bir makale yazmasınırica ettim. Bakın aşağıda neler yazdı.
SİYASET Haberi


"Kırkağaç Çamı'nın temizlenmesi ve açılışı için düzenlenen etkinlikte, Üstün Dönmez Başkan ve belediye çalışanları, çamın etrafını temizledi, çevre düzenlemesi yaptı ve çamın bakımını gerçekleştirdi. Bu örnek davranış, sadece çamın temizlenmesi ve bakımı için değil, aynı zamanda çevre bilincinin ve sorumluluğunun önemine dikkat çekmek adına da büyük bir öneme sahipti.

 

Üstün Dönmez Başkan'ın bu örnek davranışı, sadece Kırkağaç Çamı için değil, aynı zamanda diğer belediye başkanlarına da ilham kaynağı olmalıdır. Çünkü çevre ve doğanın korunması, sadece bireylerin değil, aynı zamanda yerel yönetimlerin de sorumluluğundadır. Belediye başkanlarının bu konuda duyarlı olmaları ve aktif bir şekilde çevre koruma çalışmalarına destek vermeleri, toplumda çevre bilincinin gelişmesine ve doğanın korunmasına büyük katkı sağlayacaktır.

 

Üstün Dönmez Başkan'ın Kırkağaç Çamı için gösterdiği özverili çalışma, sadece bir çamın temizlenmesi ve bakımı için değil, aynı zamanda çevre bilincinin ve sorumluluğunun önemine dikkat çekmek adına da büyük bir örnektir. Bu tür örnek davranışların artması ve toplumun genelinde çevre bilincinin gelişmesi, doğanın korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için büyük bir adım olacaktır."

 

Yapay zeka bunları yazdı.

 

Bende ekleyeyim; sahiden elleriyle temizleyip ve açılışını yapan bir belediye başkanına koca Çam, ilk defa tanık olmuştur. 

 

Keşke şeytanı görmeseydim ama işte söylediğim gibi eleştirmektir bizim işimiz. Asla art niyetle değil elbette, yapıcı eleştirmek diyelim buna.

Şimdi şu resme bakalım;

 

Günün anlamına uygun güzel bir fotograf. Ancak arkasında ne kadar ihmal ve vurdum duymazlık gizli görebildiniz mi?

Bu başkan'a yapılan ama başkanın görmediği bir ihmal. Yazık işte şeytan ayrıntıda gizlidir sözünün ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz aşağıda ki resme bakınca;

 

 

Soru şü hiçmi bu estetik kirliliği görecek kimse çıkmadı orada?

Bu işi Serhat bile yapamazdı inanın o hisleriyle orada ki ihmali gönül gözüyle görebilirdi.

 

Kardeşim o kırmızı ve beyaz köşebenti yarım yamalak koymak kimin iş güzarlığı acaba? Haydi bunu yapan ihmalkarda o, protokolü hazırlayan bir sorumlu yok mu? Bir boy plastik köşebent taş çatlasın 100 tl. Kırkağaç'ta bulamadınızsa Soma 15 km. Akhisar 30 km. yarım saatte alınıp getirilemezmiydi?

 

İşte böyle güzellikleri gölgeleyen bu küçük ayrıntılar şeytanın meskenidir.

 

Ama işin güzel ve başarılı yanı Üstün Dönmez Kırkağaç'a bir nefes olacak. Bunu alanda gösteriyor.

 

Haber M. Güneş

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ÇAMI, ELLERİYLE, TEMİZLEDİ, VE, AÇTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1