Haber Detayı
06 Haziran 2024 - Perşembe 19:10
 
Zeyrek Bir Seçim Daha Kazandı
75 yıl aradan sonra Manisa'da belediye başkanlık yarışını CHP'ye kazandıran Ferdi Zeyrek, Ege Bölgesi Belediyeler Birliği Başkanı seçildi. Zeyrek yeni göreviyle yine bir geleneği sonlandırdı. Belediyeler Birliği yarışında genelde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarının seçilmesi beklenirken bu yıl %60 a yakın oy alan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesini Ege Belediyeler Birliği Başkanlığına da getirmiş oldu.
GÜNDEM Haberi


 

Ege Belediyeler Birliği Olağan Genel Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın yanı sıra çok sayıda belediye başkanının katıldığı toplantının Başkanlığını Ahmet Tınazlı'ın üstlendi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Aday Gösterdi

 Oy birliği ile Birlik Başkanı Seçilen Zeyrek konuyla ilgili instagram hesabından şu açıklamayı yaptı.

"Ege Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini bana layık gören tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyor; başkan adaylığı için beni önce öneren, sonra da seçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @dr.cemiltugay ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @ahmetarasbodrum’a destekleri için teşekkür ediyorum.

Şehirlerimizin yaşadığı sorunlara karşı birlikte mücadele edecek, Ege’miz ve ülkemiz için her zaman, en doğrusunu yapmak için çalışacağız."

 

Manisalı Başkanlar Zeyrek'in Arkasında

Ferdi Zeyrek'in yeni görevi teslim alırken Manisa ilçe belediye başkanlarının da tam desteği dikkat çekti. İlçemiz belediye başkanımız Üstün Dönmez'in de için de bulunduğu Manisalı belediye başkanları Zeyrek'i ilk tebrik eden isimler oldu.

 

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Zeyrek, Bir, Seçim, Daha, Kazandı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı