Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 20:11
 
YOL AYRIMINDAYIZ
Kapitalizm 2. evresinde barbarca dünyayı talan ediyor. Bu talanda her zaman kartlar dağıtılıp sonra toplanıp yeniden dağıtılır. Bu Kart dağıtılma dönemlerini bize "Kriz" diye sunuyorlar.
SİYASET Haberi


Yaşamın dayattığı mecburiyetlerle, dilek ve niyetlerimizin yol ayrımındayız.

Bu süreç belki bir insan ömrünü törpüler geçer. Farkına bile varamayız belki. Ancak bilinç öğreticidir.

Bunun farkında olmak için düş kurma hünerlerimizin beslendiği, bilimsel veriler belirleyicidir.

Türkiye ve komşularımızla, bize uzak olan güçlerin ülkemizdeki etkili elamanlarının bu mücadelesinde, bizi konumlandıracağı yer;  geleceğimizin belirleyicisi olacaktır.

Daha açık olmak gerekirse, dünyamızı paylaşanların programlarına inat, milli çıkarlarımızla beraber insanlığın ilerleyeceği kurtuluş mücadelesinde barbarların yanında olmamak adına, onların yaklaşan sonuna katkımız olmalı.

Türkiye’de partilerin programlarına bakınca, çok net olan gelecek yaşam biçimlerimizi anlamamız çok zor değil. Hangi partiye gönül verirsek verelim, belirleyici olan artık çok net; ya Atlantik yanlısı olmak, ya da Avrasya yanlısı olmak. Başka bir seçenek şu anda yok.

Atlantikçilerin yürüyeceği yerde, ABD nin kuklası olmaktan başka seçenek yok.

Atlantikçi (Nato’cu) olmak, Filistin’de Korsan Devlet; İsrail’in yanında olmak olur.

Pkk-Ypg ile kol kola olunur.

Barzanilerin kırmızı halılarla ziyaret ettiği bir ülke konumun da olunur.

Ancak Avrasya’ya dönmek, Yalçın Küçük Hoca’nın bıyık bükülerek bakıldığı komşu ülkelerin birliği ( ki bu birlik, gerek ekonomik, gerekse sosyal anlamda AB den ABD den daha güçlü bir ekonomik  birikime sahip) dünyada ki her birliğe denk gelecek bir güçtedir.

Türkiye- Rusya-İran-Irak-Suriye- (Avrupa’dakileri de alırsak) Yunanistan-Bulgaristan (Karadeniz komşularımızı saymıyoruz daha) bu ülkelerin birlikte olduğunu var sayarsak kim bu birliğin karşısın da durabilir? Bu formül Yalçın Küçük Hoca’nın yıllardır anlatamadığı Büyük Birliktir.

Yol ayrımındayız.

Ya Mafya +Tarikat düzeni ile yok olmak, ya da güçlü bir ideolojik takviye ile yeniden Kemalist Devrim sürecini tamamlayıp, bölgesel birliğimizi yaşama geçireceğiz.

Tek başımıza kurtuluşumuz, mümkünü olmayan bir düş.

Komşularımızla emperyalizme direnip, birleşerek, eşit koşullarda geleceğimizi kurabiliriz.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: YOL, AYRIMINDAYIZ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1