Haber Detayı
22 Nisan 2024 - Pazartesi 12:25
 
YARIN 23 NİSAN OKUYUN ÇOCUKLAR
Evet yarın büyük ve kutlu bir gün, 23 NİSAN "EGEMENLİK ULUSUNDUR" sözünün cisimleştiği gündür yarın, yarın özgürlüğün bir kişiden alınıp millete verilişinin vücuda döndüğü gündür.
GÜNDEM Haberi


Evet yarın büyük ve kutlu bir gün.

 

Şimdiye kadar çocukların eğlenmesi temelinde kutlanan 23 Nisan'ın "Ulusal Egemenlik" kısmı görülmedi, görülmek istenmedi dersek yanlış anlatmış olurmuyuz?

 

Hele son yılları göz önüne alırsak bırakın kutlamayı önüne kara perdeler asıldı. Fetöcü çete birden Hz. Muhammed'in doğum günü ayaklarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yok etmeye çalıştı. Oysa ki İslamın Peygamberini hangi kafayla miladi takvime göre kutluyorsun sen ey fetöcü çete demediler. İslamiyetin tüm kutsal saydığı günler miladi takime göre her yıl on gün farklıdır. Bunu bile düşünecek kafa olmayan ahalinin bir kısmına yutturuyorlardı. Taki 15 temmuza gelene kadar.

 

Fetönün ortaklığında yürüyenler 15 temmuz sonrası birden vaz geçtiler bu 23 Nisan  provokasyonundan. Tabi durmadılar başka fetö vari odaklarla yollarına devam ettiler.

 

İşte "2024 yılı itibarıyla  Cumhuriyet'in bayramları artık kendine yakışır biçimde kutlanacak" inancı dim dik ayakta olacak belediyeler eliyle. İlk ışık "T.C." yazılarının tekrar yerlerine  monte edilmesiyle verildi. Devamı "Reşit Galip'in yazdığı ANDIMIZ" ın duvarlara çekilmesiyle sürer. Milli ve yerli hükümetimiz okullarda okutmuyor ama CHP ye geçen belediyeler bunu bulvarlarda afişlerle insanımızın önüne koyar. 

 

Ulusal Egemenliğimize düşman olanlar bu 23 Nisan'ı kuytu deliklerinden izleyecekler.

İzlesinler bu ulusun egemenliği onlarada bir gün lazım olur eminim.

 

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: YARIN, 23, NİSAN, OKUYUN, ÇOCUKLAR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1