Haber Detayı
01 Şubat 2024 - Perşembe 15:29
 
Üstün Dönmez Bakırlılarla Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Dönmez, Mahalle ziyaretleri kapsamında ilçemiz Bakır Mahallesi’nde kahvehanelerde vatandaşlar ile buluştu. Üstün Dönmez halkın kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve dört gözle rakiplerini beklediğini ifade etti.
SİYASET Haberi


Kırkağaç seçim sathına iyice girerken adaylığını ilk açıklayan Üstün Dönmez çalışmalarına devam ediyor. İyi Parti'den Levent Komşu'nun, AKP'den ise-resmi açıklama olmamasına rağmen-Fevzi Ok'un adaylığıyla seçim yarışının hız kazanmaya başladığı bugünlerde, Dönmez de rakiplerini ve projelerini merakla beklediğini ifade etti.

Geçtiğimiz akşam Kırkağaç'a en yakın eski belde Bakır Mahallesi kahvehaneleri gezen Dönmez vatandaşlara seçim vaadlerini aktardı.

Doğal Gaz'ı Hızlandırma Sözü

Kırsal mahallelerde üreticilerin yaşadığı sıkıntıların farkında olduğunu, belediyelerin çiftçilere yeterince destek olamadıklarını ve seçildiği takdirde önceliği üreticilere vereceklerini belirtti. Bakır Mahallesi’ne doğal gazın getirilmesi için elinden geleni yapacağını da söyleyen Dönmez şu anda ilçe merkezinde  “Çoğu mahalleye tam olarak doğal gaz getiremediler çalışmalar çok ağır ilerliyor, yerel seçimde kazandığım taktirde tüm mahallelere doğal gazın getirilmesi için özel çaba sarf edeceğimin sözünü veriyorum.” dedi.

       

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Üstün, Dönmez, Bakırlılarla, Buluştu,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1