Haber Detayı
07 Ağustos 2023 - Pazartesi 23:55
 
SALDIRIYORLAR SALDIRACAKLAR SALDIRSINLAR
Takipçilerimizin dikkatine demekten başka sarılacak bir yanımız yok. Saldırıyorlar. Kim saldırabilir ? Halk düşmanlarından başkası mümkün mü? Çünkü burası halkın dostlarının buluştuğu bir yer.
GÜNDEM Haberi


Günlük ziyaretçi sayısı 500 ila 2000 arası değişen okunma sayısı günlük 200 ü geçmeyen, tamamen halkının yanında, onun çıkarlarına yazanların platformudur burası. yazanların bir elin parmaklarını geçmeyen bir platform "KIRKAĞAÇ YAZIN PLATFORMU" ...

 

Ancak egemenlerin uşakları tarafından saldırıya sebep olması, sadece halkın yanın da olmasıdır.

 

İşin enterasan yanı çok dikkate değer ki; kendine halkın savunucusu, halkın adamı diyen malum tabansızlar tarafından ise dönüp bakılmayan, bakılınca gizli yol planlarına karşı olan bir platform.

 

Can Yücel değerli bir şair ve düşün adamıdır. Ona soruyorlar; "sosyalizm için hangi tüzük gerekir üstad" diyorlar. Üstad yanıt veriyor; " sosyalizm için tüzük değil büzük ister" diyor. Kuşkusuz hiciv sanatının son halkası Can yücel açısından verilecek yanıt böyle olmalı. Ki niteki öyle oluyor.

 

Günümüze bakarsak insanların insan gibi yaşayabilmesi için lazım olan şey; sahtekarlara karşı uyanık olmaktan geçiyor.

 

Halk için varım diyenlere değil, halk için çalışanlara bakmalı ve onları görmeli. Koltuk sevdasını koltuk düşkünlüğünden ayırt edecek bir milli bakış lazım. O bakış açısı sadece ulusal- milli duruşla anlaşılabilir. Bundan ötesi yok.

 

Dincilikle perdelenen siyasi çıkarları anlayacak ve teşhis edecek bilinç ve ilkeli olmak lazım.

 

Kıssadan hisse; düşman türlü biçimleri başarıyla taşır, başarıyla kendini gizleyebilir, işte burada hüner o ki; onların saklıca davranışlarını anlayacak birikimi taşımamız lazım.

 

Uyanık olmak lazım hasılı.

 

UYANIKSAN UYUTULMAZSIN KARDEŞİM.

HER ŞEY BU KADAR NET VE AÇIKLIKLA ORTADA.

 

M. Güneş

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: SALDIRIYORLAR, SALDIRACAKLAR, SALDIRSINLAR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1