Haber Detayı
31 Ağustos 2024 - Cumartesi 09:41
 
Kırkağaç'ta Halk Zaferi Kutladı
Cumhuriyet Halk Partisi Kırkağaç Gençlik Kolları Örgütü'nün girişimi ve organizasyonuyla coşkulu bir 30 Ağustos zafer bayramı kutlandı. Kırkağaç Belediyesinin desteklediği bu organizasyona halk yoğun ilgi gösteri. Belediye Başkanı Üstün Dönmez ailesiyle kortejin önünde, Türk Bayrağını takip etti.
Haberi


Uzun yıllardır milli değerleri bürokrasiye emanet eden Kırkağaç halkı, zafer bayramını kutlamak üzere saat kulesi meydanında buluştu. Binlerce Kırkağaçlı'nın coşkusu ilçemizin enerjisini tazeledi. Gençlerin Mustafa Kemal'in Askerleriyiz sesiyle coşturduğu halk, saat kulesi meydanından yola çıkarak lise kavşağından belediye binasına doğru, oradan da Menderes caddesinde aşağı inerek saat kulesi yönüne bir daire çizdi.

 

Milli marşlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş için 500'e yakın meşale, 700'den fazla bayrak dağıtıldı. Kırkağaç TV olarak bizim de bayrak dağıtımına destek olduğumuz bu organizasyona katılım gösteren tüm halkımıza teşekkür ederiz.

 

Belediye Başkanı Üstün Dönmez sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi "30 Ağustos Zafer Bayramını fener alayımızla taçlandırdık. Bayramımızı hep birlikte, omuz omuza sizlerle kutlamanın gururunu yaşıyoruz.  Katılım sağlayan, coşkumuza ortak olan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ederiz. "

 

Kaynak: Editör: Nuray ARTIŞ
 
Etiketler: Kırkağaç'ta, Halk, Zaferi, Kutladı,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı