Haber Detayı
27 Aralık 2023 - Çarşamba 13:47
 
KIRKAĞAÇ'IN ADINI BÖYLE LEKELEYEMEZLER!
Ciğerimiz yandı, ciğerimiz yanıyor. Medya'ya düşen her bir şehit haberi bizim canımızı yakıyor. Bu çocukların neden öldüğünü, ölümlerine nasıl engel olunacağını konuşmak yerine ülke gündemi bambaşka bir siyaseti takip ediyor. Ve ne yazık ki güzel ilçemizin adı da bu siyaseti güdenler sebebiyle tüm yurtta kötü algılanıyor, Bunu bizim ilçemize yaşatmaya kimin ne hakkı var?
GÜNDEM Haberi


24 Aralık'ta Manisa'da düzenlenen Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın cenazesinde yaşananlar ülke gündemine bomba gibi düştü. Daha önce Çubuk'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan girişim bu defa da Özgür Özel'e kendi memleketinde yapıldı. Şehit yakınları yaslarını bırakıp olaya müdahale etmek zorunda bırakıldı.

"Buna Tenezzül edenlere yazıklar olsun!"

Salı günü parti grup toplantısında yaşananlara büyük tepki gösteren Özel yaşananlarla ilgili şunları söyledi:

"Provakasyon olacak ve beni itibarsızlaştıracaklar diye korkup bir şehidim cenazesine katılmazsam oturduğum koltuğun hakkını vermemiş olurum. Şimdi tek tek ortaya çıkıyor, daha önce Gaziantep'te çelengimize saldıran nasıl bir Ak Parti aday adayı çıktıysa, şimdi de Kırkağaç'ta Ak Parti aday adayı bir hanım efendinin nasıl tüm gün provakasyonu organize ettiği, saldırıyı başlattığı ortaya çıkıyor.

Benim utancım ve üzüntüm, şehidimizi layığıyla uğurlayamamış olmamızdır. Buna tenezzül edenlere yazıklar olsun!"

Konu Ulusal Basına da Yansıdı

Akkoyun'un görüntülerinin olduğu video ortaya çıktıkça Kırkağaç adı ulusal basında da gündem oldu. Oda TV, Cumhuriyet Gazetesi gibi yayınlar ilçemizin adının gerçtiği haberleri Akkoyun fotoğraflarıyla sayfalarına taşıdı.

Aynur Akkoyun ise kendi sosyal medya hesaplarından pişman olmadığını ifade etti.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: KIRKAĞAÇ'IN, ADINI, BÖYLE, LEKELEYEMEZLER!,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1