Haber Detayı
11 Kasım 2023 - Cumartesi 15:39
 
HER YAĞMURDA ALIŞTIĞIMIZ MANZARA
GENÇLİK Haberi


Kırkağaç'ın en büyük sorunlarından birisi altyapı, kendi dükkanında bulunduğu saat kulesi bölgesi en küçük yağmurda sel seli götürmekte. Sebebi nedir diye düşündük ve gözlemledik. Size komik gelebilir ama AKP ilçe binası önünden tam dükkanımıza kadar olan caddede hiçbir yağmur suyu kanalı ve yağmur önleyici bariyer yok. Bu sokak Maski sorumluluğunda olduğu için...

 

Sanırım Maski Manisa değilde, çölde yaşıyor, çalışıyor, bunu sorun olarak görmemiş ve çözüm bulamamış. Maski yetkililerinden mevsimin ilk yağmurunda buna bir önlem alacaklarını söylediler ama sanırım mevsimin son yağmuruna kadar yada Mart seçimlerine kadar bekleyecekler.   

 

Halbuki ki biz de seçimden seçime ilçeyi hatırlayan Manisa Büyükşehir Belediyesinin bize ve oyumuza ihtiyacı var sanıyorduk. Haftalardır iki gider bu hafta diye diye yapılmadı. Yapılmayacağını da biliyorduk zaten ama şansımızı denemek istedik.   

 

Küçükşehir Belediye Başkanı gibi davranacağız, sel görseli attığımızda orası "Maski sorumluluğunda" diyipte kılımızı kıpırdatmaya korkacağız.   "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diye, diye yıllar geldi geçti. Sahi bu sokaklar bugün Maskide ama öncesinde İzmir Belediyesinde miydi? 

 

Sizi ilgilendiren hiç mi durum olmadı? 

 

Yağan ve sel olan ilk yağmurda yolun ortasına bir mikser beton döküp dükanımızı koruyacağız.

 

O zaman makam arabasıyla geçemeyenler kendisine dokunduğunda çözüm bulurlarmı acaba? 

 

Yılda 30 ton ceviz rekoltesi olan Kırkağaç'a çamaşır makinası büyüklüğünde 2 ceviz kırma makinası hediye edip (makina başına yaklaşık maliyeti 15.000 tl yada 22.000 tl civarında) boy boy fotoğraf çektirip basına servis ediyorsunuz.

Siz buna hizmet mi diyorsunuz?   

 

Kırkağaç'ın arka mahalle ve sokakları dökülüyor. 

 

3 dönemdir yönetimi elinde bulunduran AKP buna rağmen ahalimizden % 70 oy aldı. 

 

Ahalimize hayırlı olsun.

 

Bu seçimde de "odun koysak seçilir havasındalar" haydi bakalım hangi odun düşecek nasibimize.

 

Emirhan DUMAN

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: HER, YAĞMURDA, ALIŞTIĞIMIZ, MANZARA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1