Haber Detayı
02 Nisan 2024 - Salı 16:26
 
HALKIN 610 MİLYONU KURTULDU
Manisa'nın CHP'li yeni Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek daha mazbatasını almadan Manisa Halkının 610 milyon tl.sini mercek altına aldı.
SİYASET Haberi


MHP li Manisa Belediyesi eski başkanı usulsüz ödeme yapmak istedi, ancak belediye bürokratları buna imza atmadılar.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek X hesabından olayı şöyle anlattı; "

5 yıldır görevde olan belediye başkanı saat 10.30 da belediyeye geliyor, belediyenin kasasında bulunan paraları başkalarının hesabına göndermek istiyor. MASKİ den 130 milyon tl. belediyenin kasasından da 480 milyon tl. karşı tarafa ödeme yapmak istiyor. Bu ödeme için Mali İşler Daire Başkanı imza atmıyor. Dik duruşundan dolayı kendisini tebrik ediyorum." dedi

 

 

Bu ödeme emrine imza atmayan görevliler aynı gün görevden alınıyor, başka biri atanıp imzalayacağını söylüyor ama olayın sorumluluğunu öğrenince oda bu işte vaz geçiyor. Başkan Ferdi Zeyrek konu hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesii verdiklerini açıklayarak olayın iiç yüzünü anladıktan sonra gereğini yapacağını ifade etti.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: HALKIN, 610, MİLYONU, KURTULDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1