Haber Detayı
09 Ekim 2023 - Pazartesi 21:46
 
EZİLEN HALKLARIN DOSTLARI DÜN DE ORADAYDI
Ezilen halkların dostları dünde Filistin'deydi bu günde güçleri olsaydı oradaydı. Tarih hiç yalan söylemez biliyor musunuz? Bu günün şarlatanları da yazılacak, geçmişin yiğitleri de, geleceğin onurlu insanları da... Yazılacak her şey olduğu gibi. Olduğu kadar. Ne eksik ne fazla sadece olduğu kadar.
GÜNDEM Haberi


Bu gün, göç-iltica-sığınmacı sorunu, sınırlarımızdaki mayınların organik tarım yalanıyla temizlenerek başladı. Bir ülkeyi dağıtmak yada rayından çıkarmak bir kaç yılda olacak iş değildir. 43 yıldır işleyen plan her yıl bir adım ilerleyerek devam ediyor. Tıpkı sınırlarımızdaki mayınların temizlenmesi yalanına inanan halkımız gibi politikacılarımızda kandırılabilir. Onun için halk uyanmalı. Halk uyanmazsa kimsenin yapacak bir şeyi kalmamış demektir.

 

Emperyalizmin güdümünde yaşanan süreçleri terörize eden yapılar, bu gün ikinci bir ikiz kuleler olayını yaşatacaklar ortadoğuya.

 

Devamını okumak için lütfen tıklayın >>>>>

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: EZİLEN, HALKLARIN, DOSTLARI, DÜN, DE, ORADAYDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1