Haber Detayı
29 Temmuz 2023 - Cumartesi 15:27
 
CHP'DE PARANIN İKTİDARINA OTURANLAR
Ana muhalefete inanıp ona umut bağlayanların gözleri bir 5 yıl daha hüsrana uğrayalı 2 ayı geçti. Ancak ana muhalefetin yönetimi paramparça. NEDEN?
SİYASET Haberi


İktidara söylenecek tek söz var "yolunuz açık olsun"... Tevfik Fikret'in "Han-ı Yağma" şiiriyle isteyen devam edebilir.

Kamuoyun da ana muhalefetin dağınıklığına, parçalanmışlığına çok söz ediliyor. Genel Başkanının koltuğa bağlanmışcasına sarılmasından tutun partinin milyonlarına çöküldüğüne kadar...

Siyasi partiler hazineden hatırı sayılır miktarda paralar alır.

Aşağıda bunu gösteren (Mayıs 2023 Genel Seçimleri için) tabloya bakınız.

 

İştan buradan yola çıkılıp parayı takip edebilirseniz hangi partinin halka hizmet için var olup yada olmadığını görebilirsiniz.

Yukarıda dediğim gibi iktidar için "yolunuz açık olsun" demekten başka seçenek yok şimdilik.

 

Bu arada ben bunları yazarken 5 tepeyi gezen bir dosttan resimler aldım. Sarayın ihtişamı gezenleri büyülüyormuş. Kapıdan sıkı güvenlik önlemlerini aştıktan sonra bakışınızla 5 öğün yemek yemiş gibi olduğunuz ve uğruna %70 oy verdiğiniz TOGG çıkıyormuş. Cam kavanozda TOGG.

 

Evet gelelim Ana muhalefetin durumuna.

İktidarı medya sahipliğiyle eleştirenler aynı işi ondan daha başarısız ve ellerine yüzlerine bulaştırıp yapıyorlar.

Paranın başında oturana baın; Tuncay Özkan.

Gazeteciliğin kirli yüzü aynı kendisi gibi medyascope adlı sitenin sahibi AB-ABD fonlarıyla beslenen besleme Ruşen Çakır' az (!) para ödemişmiş.ortaya fatura koyamıyorlar ama. Çünkü konuştukları yalan. Tuncay Özkan kendi kurduğu ANKA ve KRT TV ye aktardığı paraların hesabını veremiyor. Nereden geldiği kamuoyunda pek bilinmeyen Kemal beyin prenslerinden Eren Erdem diye biri de Koca CHP nin sözcülüğünü yapıyor. Hani "İsviçre de olmaz ama burada olur" diyen yayvan arkadaş) 367 milyon tl.nin hesabını geçiştirerek verdiklerini sanıyorlar.

 

Gazeteci Bahar Feyzan anlatıyor;

""CHP'den Tuncay Özkan gitmeden CHP seçim kazanamaz. Erdoğan'ın ömrü yeter mi bilemem ama Tuncay Özkan'ın olduğu CHP'de, Erdoğan beş seçim daha kazanır. Hatta ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır.

 

PARTİ AVUCUNUN İÇİNDE'

Partiyi avcunun içine almış, medyasını da kurmuş. Partide hiç kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor. Kemal Bey'i de kendi yönettiğini düşünüyor.

'SAYGIMDAN ANLATMAYACAĞIM'

Dün akşam belediye başkanlarına anlattığı şeyi buradan anlatmayacağım çünkü ayıp olur. Mansur Bey ve Ekrem Bey'e duyduğum saygıdan dolayı anlatmayacağım."

 

 

 

CHP nin cefakar ve vefalı seçmeni ne yapıyor şimdi?

Bu yaşanmışlara bakıp ne yapacağını biliyor mu acaba?

Yerel seçimlere kalmış 8 ay ve bu parti bu kadrolarıyla toparlanıp halka umut verecek öylemi ?

İnanan var mı?

 

Yerel seçimler için Kırkağaç hakkında bilgilerim henüz tam olarak birleşmedi. Onlarıda yakında yazarız bakalım.

 

M.Güneş

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: CHP'DE, PARANIN, İKTİDARINA, OTURANLAR,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1