Haber Detayı
23 Şubat 2024 - Cuma 13:52
 
CERENTUR GURME RESTORAN
Kırkagaç'ın geleneksel yemekleri artık CERENTUR da tadılacak.
GÜNDEM Haberi


Kırkağaç Tarihi Gurme Şehri Kalkınma Derneği katkılarıyla ilçemiz Gelenbe mahallesi sınırları içinde bulunan Cerentur’da Kırkağaç’ın coğrafi tescile sahip Topalak Yemeği ve Çakal Pideli Paça’sı başta olmak üzere Kırkağaç’a özgü yemekler 24.02.2024 cumartesi akşamı gurmeleri bekliyor.


Dernek başkanı Cahit USLU ‘‘Uzun zamandır Kırkağaç’a ait özel yemekleri hakkı ile sunacağımız  bir mekan arayışımız mevcuttu. Bu bağlamda uzun yıllardır restoran işletmeciliği yapmış bir ailenin derneğimiz ile birlikte sorumluluk alarak yemeklerimizi yaşatma hevesi bizleri mutlu etti. Dernek olarak ilk defa Kırkağaç’lı kadınlarımızın üst düzey bir restoran mutfağında yapacağı yemekler gurmelerin karşısına çıkacak. Çok heyecanlıyız. Bu etkinliğimize katılamazsanız bile bizi takip etmeyi unutmayın Kırkağaç’ı Tarihi Gurme Şehri yapma vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımız artarak devam edecek.’’ dedi. 


Sınırlı sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak olan bu etkinlik için sizde  0 236 226 80 12 & 0533 249 06 93 nolu telefonlardan rezervasyon yaptırarak yerinizi ayırtabilirsiniz.


Adres: İ.Hakkı Gelenbevi Mahallesi. Vatan Caddesi. No:163 Gelenbe / Kırkağaç / MANİSA
Cerentur hakkında daha fazla bilgi almak için www.cerentur.com.tr veya instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: CERENTUR, GURME, RESTORAN,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1