Haber Detayı
23 Eylül 2021 - Perşembe 00:57
 
ÇALIŞTAY BELEDİYEMİZE İLHAM VERMİŞ
KIRKAĞAÇ ÇALIŞTAYI İLHAM VERMENİN GERÇEĞİNDE GÜÇ KAZANIYOR. TEBRİKLER BAŞKAN İSMAİL.
SİYASET Haberi


Basın 4. kuvvet mi, değil mi bilmiyorum ama etkili bir güç olduğunu biliyorum.

Başkan İsmail'e teşekkür ediyorum.

 

Ancak ilerleyen günlerde eleştirilerimi de saklı tutuyorum.

 

19 Mayıs 2021 tarihinde 2.yayın hayatına adım atan 'www.kirkagactv.com' Kırkağaç'ın bir değeri olan Dr. Sami Mahir Kireşçi'den bilimsel düşüncelerini 'www.kirkagactv.com' da paylaşmasını rica edip, 'www.kirkagactv.com'  konumlanacağı yeri anlatmıştım.

Oda bunu Kırkağaç'a bir borç olduğunu (babasına olan bağlılığı) söyleyip kabul etti.

İlk yazısı ile farkını gösterip yaklaşık 4 aydır, Kırkağaç'ın gündemine oturan 'Kırkağaç Çalıştay' projesini yazıyor.

 

Paylaşıyoruz.

Zaman zaman diğer dostlarda yazdılar.

 

Nihayetinde  'www.kirkagactv.com' olarak ilçemizde ki tüm siyasi parti ilçe başkanları ile görüş alıp böyle bir çalışmanın içinde olmalarını önerdik. Hepsi bu konuda 'dünden razı' bir duruş sergileyip, 'mesele Kırkağaç'sa gerisi önemli değil' diyerek her türlü desteğe hazır olduklarını deklare ettiler. Kırkağaç adına çok değerli bir tutumdur bu.

 

Kırkağaç Çalıştayı'nın hazırlık dönemi hala devam ediyor. Çünkü bu bir bilimsel titizlik ve akademik sorumlulukla yapılacak hazırlık dönemi olacak. Ve öylede devam ediyor.

 

Bu gün ilçemizin en çok tıklanan sosyal medya platformu www.kirkagac.net te okudum ki Sayın Belediye Başkanımız  "Kırkağaç İçin Elele" diyerek, siyasi parti ilçe başkanlarımız ve bazı STK başkanları ile bir toplantı düzenleyip, yaklaşık 2 saat "Kırkağaç için neler yapılabilir ?" konusunu ele almış.

Çok değerlidir bu. Yürekten alkışlıyorum.

 

'Geç kalmış' gibi bir ahkamda kesmem, asla... 'Ne zaman farkına varılmışsa o zaman yapılacakmış demek ki' diyip destekliyorum.

 

Bu çok değerli düşünce, hayata geçmeli. Hemde "hemen şimdi" cinsinden.

 

Dr. Sami Mahir Hocamızın öngördüğü Çalıştay Programı da aynı böyle bir süreci içeriyor, Kırkağaç'ın tüm bileşenleri kendi konumuna denk düşen bir bilgi depolama alanı yaratmalı, sonra da bu bilgileri Çalıştay Organizsayonuna rapor etmeli. Böylece bilimsel bir dizgi ile raporlar kendilerine en uygulanabilir sadelikle ulaşır. 

 

Sevgili İsmail Başkan isabetli bir adım atmış oluyor böylece. Başkan İsmail'i kutluyorum.

Siyasi partilerimizin ilçe başkanları, CHP ve İYİ PARTİ Gençlik örgütleri ve Esnaf Odaları Başkanları sözel destek ve beraberliklerini açıklamışlardı. Şimdi yeni bir haberle duyduk ki Belediyemiz de bu konuda bir adım atmış.

 

Kırkağaç için son derece sevindirici.

 

Hakikatin böyle bir gücü var işte. Planlamaya gerek duymadan ortak bir yola itiyor olayları. Ve olaylar insanları yönlendiriyor.

 

Kırkağaç'ın böyle bir atılıma korkunç ihtiyacı vardı.

Bu adımı Dr. Sami Mahir Hoca yazdı ilk olarak. Sonra sevgili Başkan Hasan Karaosmanoğlu "hayalim" diye paylaştı facebook sayfasın da.

 

Kırkağaç'ın 13 bin üyeli en büyük odası olan Ziraat Odası Başkanı Emnim Özarı sayfamızda konuk makale yazarak "Çalıştay'da Bizde Varız" dedi.

 

Nihayetinde Kırkağaç Belediyesi bu konuda duyarsız durmayıp hamle yaptı.

"Kırkağaç için elele" dedi.

Kırkağaç'a hayırlı olsun.

M.Güneş.

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ÇALIŞTAY, BELEDİYEMİZE, İLHAM, VERMİŞ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1