Haber Detayı
24 Haziran 2021 - Perşembe 15:28
 
BİR HAYALİM VAR !
EKONOMİ Haberi


Sevgili arkadaşlar kuzey ege hareketleniyor...!

Değerli kırkağaçlılar 1700 yıllık zeytin havzasında derhal adım atmak zorundayız.

Daha hala OSB ile ilgili toplantılar düzenleniyor bir türlü nihai kararlar alınmıyor , OSB yapacağınız alanda spor yatırımlarınının işi nedir ?

Başka yermi yok ?

Organize Sanayi Bölgesi için küçük bir bölge yeterli olmaz!

Bakır kavşağından kayadibininde içinde olduğu, Tarım kredinin altından,  öksüzoğlu petrolün sınırına kadar büyük bir alanda düşünmek gerekir.


Bergama , Hakan Koştu kardeşim bizden sonra başladı. 

Tarım organize ve tam tamına 25000 kişinin çalışacağı serbest bölge yatırımları onaylandı.

Bu bölgede çandarlı limanıyla birlikte çok büyük bir hareketlenme olacak, bize düşen çandarlı otobanıyla ve  izban hattıyla ilgili derhal girişim yapılması gerekiyor , hatta lojistik köy bile yapabilirsiniz.

Kırkağaç soma demiryolu izban ve çandarlı liman demiryollarıyla birleştirilmelidir , bunlar çok önemli konular bakırçay bölgesinin tamamını  içine alacak şekilde bizimde faydalanacağımız çok güzel yatırımlar oluyor , duyarsız kalamayız , acele edelim tüm yerel siyasileri ve ilgilileri göreve çağırıyorum !

Ayrıca bugün kent konseyi başkanı seçilen Faruk Yayla kardeşimi ve yürütme kurulunu  tebrik ediyorum , başarılar diliyorum , Benim bir hayalim var ,

Hayalleri olmayanın geleceği olmaz !

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: BİR, HAYALİM, VAR, !,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1