Haber Detayı
24 Kasım 2023 - Cuma 17:08
 
ADD'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET
Atatürkçü Düşünce Derneği tüm ilçe okullarına Öğretmenler Gününde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Atamızın gelecek nesilleri emanet ettiği öğretmenlerimizin gününü okullarında gerçekleştirdiği ziyaretlerle kutlayan ADD Yönetimi, Ege Tarımsal Çiçekçilik sponsorluğunda tüm okullara Atatürk çiçeği armağan etti.
GÜNDEM Haberi


İlçemiz Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan Serhat Kayın öncülüğünde, Atamızın gelecek nesilleri emanet ettiği öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okul ziyaretlerinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretiyle başlatılan etkinlik iki gün boyunca tüm merkez okul ve belde okullarımızda yanı sıra Meslek Yüksek okulumuzda gerçekleştirildi.

Bu anlamlı ziyaretler öncesi  ADD Kırkağaç Şube Başkanı Serhat Kayın, bir basın açıklamasıyla Öğretmenler Günü'nü kutladı.  

Öğretmenlerimiz Hak Ettiği Değeri Görmüyor

Kayın, basın açıklamasında son yıllarda devlet yöneticileri tarafından öğretmenlerimizin hak ettikleri değeri göremediklerinin altını çizerek, kabul edilemez bulduklarını ifade etti. 

Atatürk’ün “İkinci Ordu - İrfan Ordusu” dediği öğretmenlerimizin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirebilmesi için çağdaş, laik, bilimsel, kamucu ve ücretsiz bir Milli Eğitim Sisteminin olmazsa olmaz koşul olduğunu hatırlatan Kayın, "Siyasi iktidarların devleti bu bilinçle ve öğretmenlik mesleğinin onurunu koruyacak, saygınlığını yükseltecek, özlük haklarını görevlerinin önemi ile uyumlu hale getirecek bir anlayışla yönetmeleri ülkemizin geleceği açısından yaşamsal önemdedir." dedi.

Atatürk Çiçeği Armağan Edildi

Atatürkçü Düşünce Derneği, öğretmenler günü münasebetiyle gerçekleştirdiği tüm ziyaretlerde okullarımıza Atatürk çiçeği olarak bilinen süs bitkisini armağan etti. Bu hediye ile daha da anlam kazanan ziyaretlerde Atatürk'ün gösterdiği şekilde bilimsel eğitim çalışmaları için fikir alış verişleri gerçekleştirildi.

 


 

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ADD'DEN, ÖĞRETMENLER, GÜNÜNDE, ANLAMLI, ZİYARET,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1