Haber Detayı
29 Mart 2024 - Cuma 16:30
 
ADAYLARIN BİZİ TEMSİLİYET DURUMLARI NASIL?
Yerel seçimde son düzlükteyiz. Yıllardır AK Partinin güçlü olduğu ilçemizde bu yerel seçimlerde sonuç değişecek mi herkesin merakı söz konusu. Biz de ilçemizde adaylık için adı en çok geçen 4 adayın bizi temsil edebilme kabiliyetlerinin de göstergesi olacak google bilinirliklerini ölçtük.
GÜNDEM Haberi


2024 yerel seçimleri tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de hareketli geçiyor. Özellikle Akparti, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti Adaylarının mahalle mahalle yürüttükleri hamleler çok konuşuluyor. Peki bu çalışmalar dijital dünyadaki bilinirliklerini nasıl etkilemiş, Kırkağaç TV olarak sizin için inceledik.

Ak Parti Adayı Fevzi Ok 3. Sırada

İlçemizin en güçlü belediye başkan adayları arasında konuşulan Fevzi Ok google'a göre dört aday arasından bilinirliği en yüksek üçüncü kişi. Ak Parti'nin medya gücü ve sahadaki etkinlikler düşünüldüğünde bu sonuç ilginç gelebilir. Tabii sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Fevzi OK'la beraber Ak Parti ilçe başkanlığından pek çok ismin geçiyor oluşu muhtemelen sonuç başı verimi düşürüyor.

İsmail Pala'nın Çıkışı

Demokrat Parti adayı İsmail Pala adaylığı açıklanmadan önce pek çok parti ile adı anılmış, en sonunda Demokrat Parti'nin adayı olarak Kırkağaç'ta seçim çalışmalarına başlamıştı. İsmail Pala bu seçime kattığı renklerin yanı sıra şu anda anketlerde de ismi önde çıkan isimlerden birisi. 

Levent Komşu İkinci Sırada

İlçemizin en köklü esnaflarından olan Levent Komşu ise google sonuçlarına göre en çok hakkında içerik bulunan ikinci adayımız. İyi Parti'nin yurttaki bir kaç ildeki yükselişi Manisa genelinde görülmese de Komşu'nun Kırkağaç'taki potansiyeli merak konusu.

Üstün Dönmez Birinci Sırada

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Üstün Dönmez, adaylığı öncesinde de Kırkağaç İlçe Başkanı olarak CHP'lilerin değişimci bürokratları arasında yer alıyordu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'le uyum içinde seçim çalışmalarını yürüten Dönmez Kırkağaç'ta da adaylığını etkili bir iletişim kampanyası ile duyuran ilk aday oldu. Dönmez google'un en çok tanıdığı Kırkağaç adayı olarak ulusal camiada da ilçemizi en çok duyuran aday olarak görülüyor.

Google sonuçları bize seçim sonuçlarını vermez tabii ama adayın bilinirliği ve hakkında konuşulurluğu seçimi kazanmasında önemli göstergedir. Bakalım CHP Kırkağaç'ta bu defa şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Kaynak: Editör: M.Güneş
 
Etiketler: ADAYLARIN, BİZİ, TEMSİLİYET, DURUMLARI, NASIL?,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1