Haber Detayı
12 Haziran 2021 - Cumartesi 02:23
 
ACAR İDMAN SOSYAL MEDYADA
Kırkağaç Acar İdman Spor Kulübü'nün genç başkanı sosyal medyada çok sert açıklamalarla Belediye Başkanına seslendi.
SPOR Haberi


Kırkağaç Acar İdman  Spor Kulübü'nün genç Başkanı Rahmi Topuz sosyal medyada çok sert açıklamalarla Belediye Başkanına seslendi."Halk hangimizin istifa etmesini isterse o edecek. Eğer benim etmemi isterse saygı duyup KIRKAGAC'ı terk edeceğim. Şeref sözü !"

Paylaşımın altında ki mesajlarda, Başkan Topuz'a  büyük destek olunması, dikkat çeken en etkili durum olarak göze battı.

Daha öncesin de de paylaşımları ile kendini anlatan Kırkağaç Acar İdman  Spor Kulübü Başkanı Rahmi Topuz bu sefer hedef koydu; "Halk hangimizin istifa etmesini isterse o edecek. Eğer benim etmemi isterse saygı duyup KIRKAGAC'ı terk edeceğim. Şeref sözü !"

İşin doğrusu Kırkağaç gibi bir yerde Kırkağaç için  elini taşın altına koyanları, koşulsuz desteklemek görev olmalı. Kimse düşüncelerinden dolayı ihmal edilmeyi, cezalandırılmayı hak etmemeli.

Genç Başkan Rahmi Topuz'la konuştum haberi yazmadan. Konu hakkında düşüncelerini sordum. Meselenin özeti kulübe destekte bulunmak için siyasi düşünceleri ile örtüştürülmesini aramak son derece hem yanlış hemde haksız bir bakış. Sebep buysa.

Kırkağaç Belediyesi yada diğer kurumlar kimsenin babasının malı değil.

Oralar süreli emanet yerler.

Ve kural odur ki; Kırkağaç'ın menfaatleri için yönetilsin.

Bunada yönetenler değil, yönetilenlerin karar vermesi esastır.

Önümüzde ki zaman bunun doğrusunu gösterir kuşkusuz. Ama arayı sert ilişkilerle açmamak lazım. Küçük yerleşimlerde yaşam boyunca yüz yüze bakılacak. Bu gün sende ise, yarın başkasında olabilir bu görevler. Empati yapma becerisi insana huzur verir.

Belediye hizmet veren bir erktir. Kar gütmez. 

Topluma hizmet veren kurumlar gerçekte senden-benden ayrımı gütmemeli.

Son yıllarda görmeye alışık olduğumuz benden-senden basitliği kimseye fayda vermeyecek. İnsan hata yapabilir ama hatadan dönmek erdemdir. Küçük ilçemizde bu derece sert ilişkiler kimseye fayda sağlamaz.

Sosyal medya platformu Facebook'ta Başkan Rahmi Topuz un sayfasında destek mesajları hiç öyle 'adam sende' denilecek cinsten değil. Ciddi bir önem arz edecek derecede güçlü.

Tarafların bunu dikkate alması Kırkağaç'ın ve Kırkağaç Gençliğinin faydasına olacaktır.

İki yanlıştan bir doğru çıkmaz.

 

 

 

 

 

 

Haber : M. Güneş

-----------------------------------------------------------------------------------------

KAMU SPOTU UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ACAR, İDMAN, SOSYAL, MEDYADA,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1