Haber Detayı
03 Haziran 2021 - Perşembe 12:23
 
A 101 O SEKTÖREDE GİRDİ
A 101 harca harca bitmez diyor ama tüketiciyi aldatıyor. Bitmeyecekse kredi neyin nesi peki
EKONOMİ Haberi


Para hırsı çıldırtıyor.

Çılgın projeler havalarda uçuyor.

Kuşkusuz arz- talep dengesine sırtını dayayan para tapıcılar toplumsal değerleri yok etmekte sakınca görmezler. Varsa yoksa vahşice para kazanmak... Nasıl olursa olsun, her durumda para kazanmak... Çarklarının sorunsuzca dönmesi için düzenlenen malum piyasa koşullarında insanları raflarına çekmek için her yolu mübah (!) sayıyorlar.

Bakın A 101 hangi sektöre el attı?

Cumhurbaşkanı nın AVM lere yönelik düzenleme önerisi, mahalle bakkallarını ve esnafı koruma adına acil önlemler alınması beklenirken A 100 Garanti Bankası ile anlaşmalı kredi vermeye başladı.

Cumhurbaşkanı nın mahalle bakkalı ve küçük esnafı koruma talimatı sanki AVM lere ticaretinizde daha vahşileşin gibi anlaşılmış, tüketiciyi  bankaların kredi tuzağına çekiyor.

Harca harca bitti ama o hala "bitmez" diye yalan söylüyor. "Harca harca bitmez"se  bu kredi ne peki?

Potansiyel olarak düzenlemeye göre, zincir marketlerde tütün mamulü, mobilya, cep telefonu, elektronik eşya ve beyaz eşya satışı yapılamayacak. Ancak fiiliyatta öyle olmuyor, A101 market zinciri, Garanti Bankası ile birlikte kredi vermeye başladı. Mobilya, cep telefonu, elektronik eşya ve beyaz eşya satan A101 marketi, bu ürünleri banka kredisiyle de satmaya başladı.

 

Kaynak: (KYS) - Kırkağaç Yazın Seçkileri Editör: M.Güneş
 
Etiketler: A, 101, O, SEKTÖREDE, GİRDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Alıntı Yazarlar
Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
UA-37277569-1